تمدید مهلت ثبت نام ورودی جدید

به اطلاع می رساند نتایج مقاطع کاردانی و کارشناسی ترم بهمن ماه از طریق سایت سنجش اعلام گردید. لازم به ذکر است مهلت ثبت نام تا 13 بهمن ماه تمدید گردید.

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان، با توجه به اعلام نتایج پذیرش دوره‌های کاردانی و کارشناسی در بهمن سال 1400 به اطلاع می‌رساند، پذیرفته‌شدگان می‌بایست از روز سه شنبه مورخ 1400/11/05 تا 13 بهمن ماه نسبت به بارگذاری مدارک (به صورت غیرحضوری) در سامانه جامع آموزشی هم‌آوا (EDU.UAST.IR) اقدام و سپس در بازه مذکور با در دست داشتن مدارک زیر به مرکز آموزشی قبولی مراجعه نمایند.
1-شش قطعه عکس پرسنلی پشت سفید تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری.
2- سه برگ تصویر شناسنامه و اصل آن برای مطابقت.
3- سه برگ تصویر کارت ملی و اصل آن برای مطابقت.
4- اصل مدرک دیپلم / فوق دیپلم به انضمام یک برگ تصویر آن.
5- اصل کاربرگ 103 (فرم تاییدیه معدل) برای فارغ‌التحصیلانی که تاکنون گواهینامه پایان تحصیلات برای آنان صادر نشده است.
6- مدرکی که وضعیت نظام وظیفه برادران را با توجه به بند 3-2 مقررات وظیفه عمومی مندرج در صفحه‌ 4 و 5 دفترچه راهنمای پذیرش مذکور مشخص نماید.
7- سی دی حاوی اسکن مدارک فوق
8- مراجعه حضوری در بازه مذکور به مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شیراز