شروع پذیرش بهمن 1400

دکتر طبایی فرد، رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شیراز با اعلام شروع پذیرش دانشجو بدون کنکور در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شیراز در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته برای ترم بهمن 1400 از 13 آذرماه، اعلام کرد این دوره ها شامل کاردانی فناوری اطلاعات، حسابداری، مترجمی زبان انگلیسی، بورس، بیمه، روابط عمومی، برنامه نویسی کامپیوتری، گردشگری، هتلداری، آشپزی، قنادی، عکاسی و کارشناسی ناپیوسته فناوری اطلاعات، مترجمی زبان انگلیسی، روابط عمومی، مدیریت کسب و کار اینترنتی و شبکه های کامپیوتری است. علاقمندان می توانند با مراجعه حضوری به مرکز به آدرس بولوار عدالت جنوبی، روبه روی کوچه 21، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شیراز جهت ثبت نام حضوری و مشاوره اقدام نمایند.
وی اظهار داشت جهاد دانشگاهی از مراکز معتبر آموزش عالی و با پیشینه قوی، کادر علمی توانمند و امکانات آموزشی مناسب است. ایشان در ادامه گفت متقاضیان ادارات دولتی و خانواده های محترم ایشان می توانند با ارائه معرفی نامه از ارگان مربوطه از 10 درصد تخفیف شهریه ثابت در طول دوره تحصیل خود استفاده نمایند.
شایان ذکر است تمامی دانشجویان می توانند از مزایای دیگر شامل تخفیف استفاده از درمانگاه و دوره های آموزشی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی، صدور معافیت تحصیلی ، پرداخت شهریه به صورت اقساط، وام دانشجویی و.... بهرمند شوند. همچنین جهت مساعدت با دانشجویان شاغل کلاس های درسی عمدتا درساعات بعدازظهر و عصر برنامه ریزی می شود. لازم به ذکر است این مرکز در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی جهت پذیرش خواهران و برادران افغان تسهیلات ویژه ارائه می نماید.
داوطلبین می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت مرکز به نشانی www.shirazjju.ac.ir، صفحه اینستاگرام مرکز به نشانی @markaz.jahad یا با تلفن های 38264922-071 و 09164494806 تماس برقرار نمایند.