پذیرش دانشجو از 29 خردادماه

دکتر طبایی فرد، رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شیراز با اعلام شروع پذیرش دانشجو بدون کنکور در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شیراز از 29 خرداد ماه در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته برای ترم مهر 1401 ، اعلام کرد این دوره ها شامل:
کاردانی فناوری اطلاعات، حسابداری-مالی، حسابرسی، مترجمی زبان انگلیسی، بورس، بیمه، روابط عمومی، نرم افزار- برنامه نویسی کامپیوتری، مدیریت کسب و کار، تولید محتوای دیجیتال، حقوق خدمات مالی، توسعه دهنده وب ( back end)، تجهیزات پزشکی-اتاق عمل، تجهیزات پزشکی- کنترل عفونی
کارشناسی ناپیوسته فناوری اطلاعات، مترجمی زبان انگلیسی، روابط عمومی، مدیریت کسب و کار اینترنتی ،شبکه های کامپیوتری، حسابرسی، مدیریت بورس، مدیریت بیمه، و مهندسی کسب و کار دیجیتال می باشد.
علاقمندان می توانند با مراجعه حضوری به مرکز به آدرس بولوار عدالت جنوبی، روبه روی کوچه 21، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شیراز جهت ثبت نام حضوری و مشاوره اقدام نمایند. وی اظهار داشت جهاد دانشگاهی از قدیمی ترین و معتبرترین مراکز آموزش عالی با ارائه مدرک مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با پیشینه قوی، کادر علمی توانمند و امکانات آموزشی مناسب است. ایشان در ادامه گفتند متقاضیان ادارات دولتی و خانواده های محترم ایشان می توانند با ارائه معرفی نامه از ارگان مربوطه از 10 درصد تخفیف شهریه ثابت در طول دوره تحصیل خود بهرمند گردند.
شایان ذکر است تمامی دانشجویان می توانند از مزایای دیگر شامل تخفیف استفاده از درمانگاه و دوره های آموزشی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی، صدور معافیت تحصیلی ، پرداخت شهریه به صورت اقساط، وام دانشجویی و.... بهرمند شوند. همچنین جهت مساعدت با دانشجویان شاغل کلاس های درسی عمدتا درساعات بعدازظهر و عصر برنامه ریزی می شود.
داوطلبین می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت مرکز به نشانی www.shirazjju.ac.ir، صفحه اینستاگرام مرکز به نشانی @markaz.jahad یا با تلفن های 38264923-071 و 09164494807 تماس برقرار نمایند.