تمدید مهلت پذیرش دانشجو در ترم بهمن

به اطلاع می رساند مهلت پذیرش دانشجو بدون کنکور در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شیراز در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته برای ترم بهمن 1400 تاآخر آذرماه، تمدید گردید.
دوره های کاردانی شامل فناوری اطلاعات، حسابداری، مترجمی زبان انگلیسی، بورس، بیمه، روابط عمومی، برنامه نویسی کامپیوتری، گردشگری، هتلداری، آشپزی، قنادی، عکاسی و کارشناسی ناپیوسته فناوری اطلاعات، مترجمی زبان انگلیسی، روابط عمومی، مدیریت کسب و کار اینترنتی و شبکه های کامپیوتری است. علاقمندان می توانند با مراجعه حضوری به مرکز به آدرس بولوار عدالت جنوبی، روبه روی کوچه 21، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شیراز جهت ثبت نام حضوری و مشاوره اقدام نمایند.
داوطلبین می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت مرکز به نشانی www.shirazjju.ac.ir، صفحه اینستاگرام مرکز به نشانی @markaz.jahad یا با تلفن های 38264922-071 و 09164494806 تماس برقرار نمایند.