ثبت نام پذیرفته شدگان ترم بهمن

به اطلاع می رساند نتایج مقاطع کاردانی و کارشناسی ترم بهمن ماه از طریق سایت سنجش اعلام گردید. لازم به ذکر است ثبت نام از 5 تا 10 بهمن ماه انجام خواهد شد.

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان، با توجه به اعلام نتایج پذیرش دوره‌های کاردانی و کارشناسی در بهمن سال 1400 به اطلاع می‌رساند، پذیرفته‌شدگان می‌بایست از روز سه شنبه مورخ 1400/11/05 تا 10 بهمن ماه نسبت به بارگذاری مدارک (به صورت غیرحضوری) در سامانه جامع آموزشی هم‌آوا (EDU.UAST.IR) اقدام و سپس در بازه مذکور با در دست داشتن مدارک زیر به مرکز آموزشی قبولی مراجعه نمایند.
1-شش قطعه عکس پرسنلی پشت سفید تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری.
2- سه برگ تصویر شناسنامه و اصل آن برای مطابقت.
3- سه برگ تصویر کارت ملی و اصل آن برای مطابقت.
4- اصل مدرک دیپلم / فوق دیپلم به انضمام یک برگ تصویر آن.
5- اصل کاربرگ 103 (فرم تاییدیه معدل) برای فارغ‌التحصیلانی که تاکنون گواهینامه پایان تحصیلات برای آنان صادر نشده است.
6- مدرکی که وضعیت نظام وظیفه برادران را با توجه به بند 3-2 مقررات وظیفه عمومی مندرج در صفحه‌ 4 و 5 دفترچه راهنمای پذیرش مذکور مشخص نماید.
7- سی دی حاوی اسکن مدارک فوق
8- مراجعه حضوری در بازه مذکور به مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شیراز